culinaire
zaken
.nl
Telor Dadar Issi Bandoeng
(Omelet met gehakt uit Bandoeng)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
4
2
1
1
1
0.50
0.50
0.25
-
-
gram
stuks
theelepel
teentje
stuks
theelepel
eetlepel
theelepel
stuks
naar smaak
naar smaak
gehakt (half-om-half)
ei (kip)ingrediënt info
djahe
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
trassi
selderij (blad-)ingrediënt info
komijn
prei
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
De eieren worden geklutst. De ui, prei en selderij worden fijngesneden. De knoflook wordt fijngehakt. We gebruiken hoh gehakt.

Maak van het ei niet al te grote omeletten en leg ze op een platte schaal. Fruit in wat olie de ui, knoflook, prei en selderij. Doe er dan het gehakt bij en maak af met de kruiden. Roer af en toe door totdat het gehakt goed bruin is. Vul de omeletten met het gehakt en vouw de omeletten dicht.
Voedings-
waarde
Energie1277 KiloJoules
304 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
6 gram
18 gram
1 gram