culinaire
zaken
.nl
Telor Besengek
(Eieren in gekruide saus)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1.50
4
2
2
1
1
1
1
1
-
deciliter
stuks
theelepel
theelepel
theelepel
stuks
theelepel
stuks
teentje
naar smaak
santen ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
ketoembar
sap (citroen-)
komijn
peper (rood) ingrediënt info
kurkuma (poeder)
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De lombok en de grote ui worden fijngesneden. De knoflook wordt fijngehakt. We gebruiken dunne santen.

Pel de eieren en kneus ze iets. Fruit in wat olie de ui, knoflook en de rest van de kruiden. Doe er dan de santen bij en als laatste de citroensap. Dan de eieren erbij en op een klein vuur alles goed laten indikken.
Voedings-
waarde
Energie894 KiloJoules
213 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
9 gram
2 gram