culinaire
zaken
.nl
Sate Kajoe Manis Tjina
(Zoete chinese sate)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
2
7
4
1
1
0.50
-
-
-
gram
deciliter
teentje
theelepel
stuks
stuks
theelepel
naar smaak
naar smaak
naar smaak
varkensvlees
santen ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ketoembar
ui ingrediënt info
zoethout (stokje)
komijn
peper ingrediënt info
nootmuskaatingrediënt info
zout
Berei-
ding
Pers de knoflook uit en snij de ui fijn. Vermeng de knoflook enui met de kruiden en het fijngemalen zoethout. Wrijf het in blokjes gesneden vlees in met 3/4 van dit mengsel. Prik het vlees aan de stokjes en rooster dit. Besprenkel het met de saus van santen en de rest van het kruidenmengsel.
Voedings-
waarde
Energie2016 KiloJoules
480 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
6 gram
24 gram
2 gram