culinaire
zaken
.nl
Sate Bali
(Sate uit bali)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
2
4
4
2
2
2
1
1
1
1
0.50
0.50
0.50
0.50
0.25
-
gram
deciliter
stuks
theelepel
centimeter
stuks
teentje
theelepel
eetlepel
stuks
stuks
theelepel
theelepel
theelepel
theelepel
eetlepel
naar smaak
rundvlees
santen ingrediënt info
kemirie (noot)
ketoembar
sereh
djeroek poeroet
knoflook ingrediënt info
trassi
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
ui ingrediënt info
salam (blad)
kurkuma (poeder)
laos (poeder)
djahe
komijn
asem (water) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Stamp ui, knoflook en kemiris fijn en voeg alle kruiden hieraan toe. Meng ook de santen erdoor. Snij het vlees in blokjes en wrijf die in met het kruidenmengsel. Steek ze aan stokjes en rooster het vlees, terwijl het met olie wordt besprenkeld.
Voedings-
waarde
Energie2564 KiloJoules
610 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
27 gram
3 gram