culinaire
zaken
.nl
Sambal Goreng Tempeh I
(Gekruide tempeh)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
3
2
2
2
1
1
1
1
1
0.25
0.10
-
deciliter
stuks
teentje
theelepel
eetlepel
stuks
stuks
stuks
eetlepel
eetlepel
blok
gram
naar smaak
bouillon
ei (kip)ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
djahe
ketjap (manis)
uiengroen ingrediënt info
ui ingrediënt info
prei
taotjo
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
tempe
tauge ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Fruit de ui en djahe bruin en voeg de tempeh in blokjes toe. Daarna de gesneden groeten. Als de groenten bijna gaar zijn, roert men de taotjo en ketjap erdoor, de geklutste eieren en de bouillon als laatste. Zout naar smaak toevoegen en blijven roeren tot alles gaar is.
Voedings-
waarde
Energie606 KiloJoules
144 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
14 gram
7 gram
2 gram