culinaire
zaken
.nl
Sambal Goreng Telor Oedang Peteh
(Gekruide eieren met garnalen en petehbonen)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
5
250
15
10
4
2
1
1
1
1
1
1
-
deciliter
gram
stuks
centimeter
stuks
stuks
stuks
teentje
theelepel
theelepel
stuks
eetlepel
naar smaak
water
garnaal (Hollands,gepeld)
peteh (boon)
santen (blok) ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
ui ingrediënt info
sereh (vers)
knoflook ingrediënt info
laos (poeder)
sambal oelek
salam (blad)
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Fruit de gesnipperde uien en knoflook met de laos, sereh, salam en sambal in de olie. Voeg het water en de santen toe. Daarna de eieren met de garnalen en petehbonen in deze saus laten stoven. Op smaak brengen met zout.
Voedings-
waarde
Energie1387 KiloJoules
330 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
23 gram
1 gram