culinaire
zaken
.nl
Sambal Goreng Katjang Pandjang
(Gekruide kouseband)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
4
2
2
1
1
1
1
-
gram
theelepel
stuks
teentje
theelepel
eetlepel
centimeter
theelepel
naar smaak
kousenband ingrediënt info
sambal oelek
ui (rood) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
laos (poeder)
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
santen (blok) ingrediënt info
trassi
zout
Berei-
ding
Stamp de uien en kruiden fijn en fruit dit in olie. Kook de kouseband bijna gaar en snij ze fijner en voeg ze toe aan de uien. Doe ook de santen hierbij en laat alles koken tot de olie boven komt drijven.
Voedings-
waarde
Energie1031 KiloJoules
245 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
37 gram
14 gram
6 gram