culinaire zaken .nl |
Sambal Goreng Godok II (Gekruide groenten) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
200 25 10 10 8 4 4 4 1 1 1 1 1 0.50 - |
gram gram centimeter gram theelepel teentje stuks stuks theelepel stuks stuks theelepel eetlepel theelepel naar smaak |
garnaal (Hollands,gepeld) kool (wit) santen (blok) kousenband sambal oelek knoflook peteh (boon) kemirie (noot) laos (poeder) rasp (citroen-) ui trassi olie (zonnebloem-) ketoembar zout | ||
Berei- ding |
Kook alle groenten gaar en fruit de uien. Maak alle overige kruiden fijn. Voeg alle ingredienten bij de groenten en laat het geheel koken tot het een dikke brij is geworden. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1325 KiloJoules 315 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 9 gram 16 gram 2 gram |