culinaire
zaken
.nl
Makreel Oblok
(Gerookte-gegrilde makreel)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
12
2
2
1
1
1
1
-
-
stuks
stuks
theelepel
stuks
eetlepel
stuks
theelepel
naar smaak
naar smaak
champignon ingrediënt info
tomaat ingrediënt info
kerrie (poeder)
ei (kip)ingrediënt info
selderij (blad-)ingrediënt info
makreel (vers)
sambal oelek
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De champignons worden gehalveerd. Het ei wordt in plakjes gesneden. De tomaten worden in plakjes gesneden.

Verwijder het vel en de graten. Leg de vis op een flink stuk aluminiumfolie. Bestrooi de vis met zout, peper, selderij, tomaat, champignons, kerrie en wat sambal (goed over de vis strijken). Giet de gesmolten margarine over de vis en vouw de folie goed dicht. Leg het geheel in de oven op stand 3-4 of in de grill voor circa 15 a 20 minuten. Geef dit gerecht bij witte rijst of gewone bami met sambal en een groentegerecht.
Voedings-
waarde
Energie600 KiloJoules
143 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
26 gram
2 gram