culinaire
zaken
.nl
Kang Koeng
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
800
4
3
10
10
10
10
4
3
1
gram
deciliter
deciliter
gram
stuks
gram
gram
teentje
stuks
stuks
kang koeng
bouillon (runder-)
melk (kokos-) ingrediënt info
gember (wortel,vers) ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
sereh (vers)
laos (vers)
knoflook ingrediënt info
salam (blad)
ui ingrediënt info
Berei-
ding
Kang koeng is een soort Indonesische spinazie te koop in gespecialiseerde toko's. Als goedkoop alternatief kunt u ook bloemkoolbladeren gebruiken! Wij malen de ui, de rode pepers, laos, sereh, gember, salambladeren en knoflook zeer fijn. Voeg dit mengsel toe aan de bouillon met de kokosmelk. Laat dit iets inkoken. In dit kookvocht stoven we nu heel zachtjes de kankoeng totdat deze gaar is.
Voedings-
waarde
Energie258 KiloJoules
61 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
2 gram
4 gram