culinaire
zaken
.nl
Atjar Sajoer
(Zoetzuur van gemengde groenten)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
200
100
1
1
1
1
0.50
0.25
0.25
-
liter
gram
gram
stuks
stuks
teentje
eetlepel
stuks
theelepel
theelepel
naar smaak
azijn ingrediënt info
kool (wit)
kool (bloem-)ingrediënt info
wortel
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
suiker
sereh (vers)
kerrie (poeder)
djahe
zout
Berei-
ding
De knoflook wordt fijngehakt. De ui wordt fijngesnipperd.

De wortel wassen en schillen. Dan de kool en wortel fijnsnijden. De bloemkool in fijne roosjes snijden. De azijn aan de kook brengen en alle groenten met de ingredienten toevoegen. Weer aan de kook brengen en circa 2 minuten mee laten koken. Daarna laten afkoelen. Naar eigen smaak nog wat suiker of zout toevoegen.
Voedings-
waarde
Energie308 KiloJoules
73 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
23 gram
1 gram
1 gram