culinaire
zaken
.nl
Assinan
(Rauwe groenteschotel)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
200
2
1
1
0.50
0.50
-
gram
gram
theelepel
theelepel
teentje
stuks
kopje
naar smaak
tauge ingrediënt info
kool (wit)
trassi
sambal oelek
knoflook ingrediënt info
komkommer
azijn ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De komkommer wordt in stukjes gesneden. De knoflook wordt fijngehakt. De kool wordt fijngesneden.

Was de groenten en laat ze uitlekken. Schik de uitgelekte groenten op een schaal. Wrijf de knoflook en trassi tezamen. Doe dat met de sambal en zout naar smaak bij de azijn. Roer dit goed door elkaar. Giet dit dan over de groenten. Goed vermengen. Eventueel garneren met gebakken uitjes.
Voedings-
waarde
Energie169 KiloJoules
40 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
3 gram
1 gram