culinaire zaken .nl |
Waldorfsla | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:15 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Salade | Slank | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
75 3 25 3.50 1 1 0.50 0.25 0.25 - - |
gram centiliter gram eetlepel stuks stengel eetlepel krop theelepel naar smaak naar smaak |
kip wijn (wit) noot (wal-,gepeld) yogonaise appel selderij (bleek-) peterselie (vers) sla kerrie (poeder) zout peper | ||
Voor- berei- ding |
Maak de kip gaar | |||
Berei- ding |
Roer witte wijn, kerrie, zout en peper door de yoghonaise. Snij de kip en de bleekselderij in stukjes, de appel in blokjes en hak de walnoten fijn. Roer alle ingredienten door elkaar. Garneer met wat peterselie en walnoten. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 610 KiloJoules 145 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 16 gram 9 gram 5 gram |