culinaire
zaken
.nl
Vissalade met kerriemayonaise
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
100
2.80
2
15
7
5
2
1
1
0.25
gram
gram
centiliter
centiliter
gram
eetlepel
theelepel
stuks
stuks
stuks
krop
kabeljauw (filet)
tomaat ingrediënt info
room (zuur)
room (slag-)
boter (room-)
mayonaise ingrediënt info
kerrie (poeder)
ananas (schijven) ingrediënt info
appel
ui ingrediënt info
sla ingrediënt info
Berei-
ding
Kook de vis gaar. Verdeel deze in kleine stukjes. Verhit de boter in een pan en fruit hierin de ui 4 minuten zonder hem bruin te laten worden. Voeg de kerrie toe en laat deze even meefruiten. Laat het ui-kerriemengsel afkoelen. Schil de appel en rasp hem. Vermeng de mayonaise met het ui-kerriemengsel, de geraspte appel, de zure room en de slagroom. Leg een paar blaadjes sla op een schaal en leg hier de vis op. Schenk de kerriemayonaise over de vis en garneer de salade met de plakjes tomaat en de stukjes ananas.
Voedings-
waarde
Energie2114 KiloJoules
503 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
23 gram
3 gram