culinaire
zaken
.nl
Venkel a la grecque
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
1.50
5
3
2
1
-
-
-
gram
deciliter
theelepel
eetlepel
theelepel
stuks
naar smaak
naar smaak
naar smaak
venkel
wijn (wit)
sap (citroen-)
olie (olijf-) ingrediënt info
koriander (zaad)
laurier (blad)
tijm ingrediënt info
peper (zwart) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Verhit de wijn met 1 deciliter water, de olie en de kruiden. Laat dit 15 minuten zachtjes trekken. Doe de venkel erbij en laat 30 minuten zachtjes sudderen tot de venkel gaar is. Laat afkoelen, doe het citroensap erbij, en strooi het gehakte groen van de venkel eroverheen.
Voedings-
waarde
Energie597 KiloJoules
142 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
9 gram
1 gram
0 gram