culinaire
zaken
.nl
Puree van aardappelen en knolselderie
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
50
1
1
-
-
-
gram
gram
bekertje
knol
naar smaak
naar smaak
naar smaak
aardappel ingrediënt info
boter (room-)
creme fraiche ingrediënt info
selderij (knol-)ingrediënt info
nootmuskaatingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Schil en snij de aardappelen en knolselderie in stukken. Kook deze gaar. Giet dit af en laat dit uitdampen. Maak er vervolgens een puree van en voeg de creme fraiche, peper, zout, nootmuskaat en wat roomboter toe. Luchtig kloppen met de mixer of de garde.
Voedings-
waarde
Energie659 KiloJoules
157 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
13 gram
2 gram
2 gram