culinaire
zaken
.nl
Komkommer met venkel
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
1
1
5
4
0.25
stuks
stengel
stuks
centiliter
eetlepel
theelepel
komkommer
venkel
ei (kip)ingrediënt info
room (slag-)
saus (Remoulade-,pot)
paprika (poeder) ingrediënt info
Berei-
ding
Kook het ei in 10 minuten hard. Laat het ei schrikken, pel het en snij het in plakjes. Was de komkommer, halveer deze overlangs en snij de helften in plakjes.

Verwijder van de venkel de stronk en de steeltjes. Was de venkel en snij deze in reepjes. Klop de slagroom in een kommetje stijf. Schep de remouladesaus en de paprikapoeder erdoor. Zet het tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Rangschik ei, komkommer en venkel op een schaal en schenk de saus erover.
Voedings-
waarde
Energie343 KiloJoules
82 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
3 gram
1 gram