culinaire zaken .nl |
Komkommer met venkel | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Feestelijk Goedkoop | Groente Makkelijk | Salade Zonder Koken | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 1 1 5 4 0.25 |
stuks stengel stuks centiliter eetlepel theelepel |
komkommer venkel ei (kip) room (slag-) saus (Remoulade-,pot) paprika (poeder) | ||
Berei- ding |
Kook het ei in 10 minuten hard. Laat het ei schrikken, pel het en snij het in plakjes. Was de komkommer, halveer deze overlangs en snij de helften in plakjes. Verwijder van de venkel de stronk en de steeltjes. Was de venkel en snij deze in reepjes. Klop de slagroom in een kommetje stijf. Schep de remouladesaus en de paprikapoeder erdoor. Zet het tot gebruik afgedekt in de koelkast. Rangschik ei, komkommer en venkel op een schaal en schenk de saus erover. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 343 KiloJoules 82 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 4 gram 3 gram 1 gram |