culinaire
zaken
.nl
Komkommer met peterselie
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
8
3
2
1
1
0.50
0.50
0.50
-
takje
eetlepel
eetlepel
theelepel
stuks
stuks
theelepel
theelepel
naar smaak
peterselie ingrediënt info
olie ingrediënt info
azijn ingrediënt info
mosterd
komkommer
ui ingrediënt info
zout (selderij-)
suiker
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Komkommer schillen en overlangs halveren. Met theelepel zaadjes verwijderen. Komkommer in stukjes snijden. Peterselie wassen en in kopje fijnknippen. Ui pellen en boven schaal fijnraspen. Toevoegen: peterselie, olie, azijn, suiker, selderijzout, peper en mosterd. Tot sausje roeren. Komkommer erdoor scheppen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Salade nogmaals omscheppen.
Voedings-
waarde
Energie401 KiloJoules
95 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
1 gram
1 gram