culinaire zaken .nl |
Komkommer met peterselie | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:16 | |
Indelingen | Goedkoop Salade | Vegetarisch Zonder Koken | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
8 3 2 1 1 0.50 0.50 0.50 - |
takje eetlepel eetlepel theelepel stuks stuks theelepel theelepel naar smaak |
peterselie olie azijn mosterd komkommer ui zout (selderij-) suiker peper | ||
Berei- ding |
Komkommer schillen en overlangs halveren. Met theelepel zaadjes verwijderen. Komkommer in stukjes snijden. Peterselie wassen en in kopje fijnknippen. Ui pellen en boven schaal fijnraspen. Toevoegen: peterselie, olie, azijn, suiker, selderijzout, peper en mosterd. Tot sausje roeren. Komkommer erdoor scheppen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Salade nogmaals omscheppen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 401 KiloJoules 95 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 5 gram 1 gram 1 gram |