culinaire
zaken
.nl
Ui gevuld met ansjovis
(Cipolle ripiene)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
50
4
3
2
2
1
1
gram
stuks
stuks
eetlepel
eetlepel
teentje
sneetje
olijf (zwart)
ui ingrediënt info
ansjovis
peterselie ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
brood (volkoren)
Berei-
ding
Breng 2 liter water aan de kook en kook de uien 15 minuten. Halveer ze en hol ze uit met een lepel. Laat een wand van 0.5 centimeter dikte zitten. Hak het binnenste van de ui fijn en vermeng dit met de geperste knoflook, de fijngehakte peterselie, de fijngehakte olijven, de gehakte ansjovis en het broodkruim. Vul de uien met dit mengsel. Vet een ovenvaste schaal in met olijfolie, doe de uien erin en giet de resterende olijfolie erover. Bak 40 minuten in een oven op 180 C
Voedings-
waarde
Energie669 KiloJoules
159 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
6 gram
2 gram