culinaire
zaken
.nl
Frikadel Tjabe
(Gevulde groene pepers)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
75
15
5
3
2
2
2
1
1
1
1
1
-
-
gram
gram
stuks
stuks
teentje
theelepel
theelepel
stuks
theelepel
stuks
eetlepel
theelepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
gehakt (runder-)
boter (room-)
peper (Spaans,groen) ingrediënt info
ui (rood) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ketoembar
sereh (vers)
ei (kip)ingrediënt info
djahe
prei
peterselie ingrediënt info
sap (citroen-)
komijn (gemalen)
peper (zwart) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De kruiden, behalve de prei en de peterselie, worden fijngestampt en met de twee eierdooiers, de prei, het citroensap en de peterselie door het gehakt gemengd. De lomboks worden met dit gehakt gevuld en met eiwit bestreken. Bak ze, in hete boter of olie aan beide kanten bruin.
Voedings-
waarde
Energie2940 KiloJoules
700 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
22 gram
28 gram
4 gram