culinaire zaken .nl |
Besengek telor | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Vegetarisch | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
5 10 6 5 2 2 1 1 1 - |
centiliter theelepel stuks theelepel stuks eetlepel theelepel centimeter theelepel naar smaak |
water ketoembar ei (kip) komijn ui olie (arachide-) sambal santen (blok) kurkuma (poeder) zout | ||
Berei- ding |
Rooster de ketoembar en de djintan onder voortdurend omscheppen 1.5 minuut in een niet ingevette koekepan. Voeg de kleingesneden uien, de sambal de koenjit en de olie toe en fruit alles onder voortdurend omscheppen 4 minuten. Kook de eieren en hak ze grof. Voeg het water, de santen, wat zout en de gehakte eieren toe. Draai de hittebron laag en laat het eimengsel 6 minuten zachtjes koken tot een vrij gebonden geheel is ontstaan. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |