culinaire
zaken
.nl
Besengek telor
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
5
10
6
5
2
2
1
1
1
-
centiliter
theelepel
stuks
theelepel
stuks
eetlepel
theelepel
centimeter
theelepel
naar smaak
water
ketoembar
ei (kip)ingrediënt info
komijn
ui ingrediënt info
olie (arachide-) ingrediënt info
sambal
santen (blok) ingrediënt info
kurkuma (poeder)
zout
Berei-
ding
Rooster de ketoembar en de djintan onder voortdurend omscheppen 1.5 minuut in een niet ingevette koekepan. Voeg de kleingesneden uien, de sambal de koenjit en de olie toe en fruit alles onder voortdurend omscheppen 4 minuten. Kook de eieren en hak ze grof. Voeg het water, de santen, wat zout en de gehakte eieren toe. Draai de hittebron laag en laat het eimengsel 6 minuten zachtjes koken tot een vrij gebonden geheel is ontstaan.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram