culinaire
zaken
.nl
Atjar Ketimoen
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
2
15
3
2
2
1
-
-
deciliter
centiliter
gram
stuks
stuks
teentje
stuks
naar smaak
naar smaak
olie ingrediënt info
azijn (blank) ingrediënt info
suiker
peper (rood) ingrediënt info
ui (rood) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
komkommer
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snij de komkommer over de lengte in vieren. Verwijder nu de zaadlijsten en snij de komkommers in langwerpige schijven. Doe deze in een schaal en voeg er de in ringen gesneden rode ui, gehakte knoflook, suiker, azijn en olie toe. Snij de rode pepers door midden en verwijder de zaadjes. Snij de pepers nu in fijne strips en voeg dit tevens toe aan de komkommer. Laat de atjar onder voortdurend roeren plus minus 4 uur in de koeling staan.
Voedings-
waarde
Energie894 KiloJoules
213 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
12 gram
2 gram
2 gram