culinaire zaken .nl |
Aardappelsalade 2 | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:27 | |
Indelingen | Magnetron Combi-magnetron | Salade Vegetarisch | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 1.30 1.50 5 4 3 2 1 - - |
gram deciliter centiliter eetlepel stuks stuks stuks stuks naar smaak naar smaak |
aardappel yoghurt (Bulgaars) sap (citroen-) bieslook (vers) tomaat (cherry-) selderij (bleek-) ei (kip) ui zout peper | ||
Berei- ding |
Kook de aardappeltjes gaar en laat ze afkoelen. Pel de hardgekookte eieren en prak ze fijn. Snij de schoongemaakte bleekselderij in reepjes en verwijder zonodig draden. Halveer de tomaatjes. Schep alle ingredienten, behalve de tomaatjes, waarmee de salade wordt versierd, door elkaar. Breng de salade op smaak met zout en peper. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1131 KiloJoules 269 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 47 gram 13 gram 16 gram |