culinaire
zaken
.nl
Aardappelsalade 2
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
1.30
1.50
5
4
3
2
1
-
-
gram
deciliter
centiliter
eetlepel
stuks
stuks
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
aardappel ingrediënt info
yoghurt (Bulgaars)
sap (citroen-)
bieslook (vers) ingrediënt info
tomaat (cherry-) ingrediënt info
selderij (bleek-)ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
ui ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Kook de aardappeltjes gaar en laat ze afkoelen. Pel de hardgekookte eieren en prak ze fijn. Snij de schoongemaakte bleekselderij in reepjes en verwijder zonodig draden. Halveer de tomaatjes. Schep alle ingredienten, behalve de tomaatjes, waarmee de salade wordt versierd, door elkaar. Breng de salade op smaak met zout en peper.
Voedings-
waarde
Energie1131 KiloJoules
269 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
47 gram
13 gram
16 gram