culinaire
zaken
.nl
Rundercarpaccio met appel en mierikswortel
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
4
1
-
gram
eetlepel
eetlepel
naar smaak
runderfilet
olie (olijf-) ingrediënt info
bieslook (vers) ingrediënt info
mierikswortel (poeder)
Voor-
berei-
ding
Benodigdheden: vershoudfolie
Berei-
ding
Verpak het vlees in vershoudfolie en leg het 40 minuten in de diepvries.

Kwast de borden in met olijfolie.
Neem het vlees uit de diepvries, verwijder de folie, snij het vlees met een scherp mes in flinterdunne plakjes en leg die dakpansgewijs op de borden.

Schil de appel, rasp het vruchtvlees grof en verdeel dit, samen met de geraspte mierikswortel, over de carpaccio.
Garneer met bieslookringetjes.
Voedings-
waarde
Energie1300 KiloJoules
310 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
13 gram
0 gram