culinaire zaken .nl |
Rundercarpaccio met appel en mierikswortel | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 4 1 - |
gram eetlepel eetlepel naar smaak |
runderfilet olie (olijf-) bieslook (vers) mierikswortel (poeder) | ||
Voor- berei- ding |
Benodigdheden: vershoudfolie | |||
Berei- ding |
Verpak het vlees in vershoudfolie en leg het 40 minuten in de diepvries. Kwast de borden in met olijfolie. Neem het vlees uit de diepvries, verwijder de folie, snij het vlees met een scherp mes in flinterdunne plakjes en leg die dakpansgewijs op de borden. Schil de appel, rasp het vruchtvlees grof en verdeel dit, samen met de geraspte mierikswortel, over de carpaccio. Garneer met bieslookringetjes. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1300 KiloJoules 310 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 13 gram 0 gram |