culinaire
zaken
.nl
Bami Koa I
(Bami-soep)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
500
250
2
1
1
1
1
-
gram
gram
gram
teentje
eetlepel
eetlepel
stuks
eetlepel
naar smaak
mie
spek
prei
knoflook ingrediënt info
selderij (blad-)ingrediënt info
ketjap (manis)
bouillon (kippen-,tablet)
uitjes (gefruit) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De knoflook wordt fijngehakt. We gebruiken doorregen spek.

Zet de speklappen op met 2 liter water en het bouillonblokje en trek hiervan bouillon. Eventueel zout naar smaak toevoegen. Als de bouillon goed getrokken is de heel fijngesnipperde knoflook, ketjap en wat selderie toevoegen en even laten meetrekken. De prei en de rest van de selderie fijnsnijden. Bouillon, uitjes, groente en bami apart opdienen. Houd de bouillon warm op een rechaud. Ieder schept bami op, strooit daarover heen een paar lepels groente en wat uitjes en overgiet het geheel rijkelijk met bouillon.
Voedings-
waarde
Energie3415 KiloJoules
813 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
38 gram
1 gram