culinaire zaken .nl |
Tomaten gevuld met garnalen | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | Makkelijk | Snel | Vis / Zeevruchten | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
100 4 2 1 1 |
gram stuks eetlepel struik stuks |
garnaal (Hollands,gepeld) tomaat (vlees-) mayonaise witlof appel | ||
Berei- ding |
Houd vaste, middelgrote tomaten tien tellen in kokend ruim water, koel af in koud water en pel, halveer en hol ze uit. Vul met garnalen vermengd met lintjes van witlof en appel; het geheel aangemaakt met mayonaise. Ook als lunch te serveren. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 565 KiloJoules 135 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 7 gram 6 gram 2 gram |