culinaire zaken .nl |
Tomaatbasilicumsoep+witte wijn en mosselen | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 8 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:20 Bereiding : 00:37 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
150 5 2 1 |
gram centiliter pak eetlepel |
mossel wijn (wit,droog) soep (tomaat-basilicum-) basilicum (vers) | ||
Berei- ding |
Soep maken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Mosselen, indien niet gekookt, circa 10 minuten koken. Wijn en mosselen door soep roeren. Voor serveren fijngehakte basilicum erover strooien. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 81 KiloJoules 19 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 2 gram 0 gram |