culinaire
zaken
.nl
Soep (tomaten)
(Makkelijk en snel klaar te maken)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
100
2
1
1
1
-
-
-
gram
gram
druppel
fles
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
naar smaak
gehakt (half-om-half)
soepgroenten (boeren-)
tabasco
bouillon (tomaat-)
peterselie ingrediënt info
laurier (blad)
tijm ingrediënt info
peper (wit) ingrediënt info
zout
Voor-
berei-
ding
Kruid de gehakt met zout en peper en draai er kleine balltjes van.
Berei-
ding
Verdun de krachtbouillon met tomaat en vlees (Struik) op de aangegeven wijze. Verwarm de bouillon met de gehaktballetjes en de kruiden. Houd de soepgroente nog even apart. Doe deze er pas bij als de bouillon kookt. Breng het geheel daarna opnieuw aan de kook. TIP: 1. serveer met een scheutje room 2. voeg eventueel een klein blikje tomatenpuree of wat ketchup toe
Voedings-
waarde
Energie463 KiloJoules
110 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
5 gram
0 gram