culinaire zaken .nl |
Salade met gerookte kipfilet, ananas en pijnboompitten | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Makkelijk | Salade | Snel | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
100 100 2 2 1 0.50 - |
gram gram eetlepel eetlepel eetlepel krop naar smaak |
kipfilet (fumee) ananas olie (olijf-) pit (pijnboom-) sap (citroen-) sla (frisee-) peper | ||
Berei- ding |
Frisee wassen en drogen in slacentrifuge. Scheur de bladeren in kleine stukken en verdeel over borden. Snij de ananas in kleine blokjes. Snij de kipfilet in dunne plakken. Schik de kip en de ananas op de salade. Maak een dressing van olijfolie, citroensap en peper en sprenkel deze over de salade. Rooster in een droge koekepan de pijnboompitten en strooi ze over de salade. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 762 KiloJoules 181 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 7 gram 11 gram 1 gram |