culinaire zaken .nl |
Rauwe ham met verse vijgen | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Makkelijk | Snel | Vlees | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
12 6 - |
plakje stuks naar smaak |
ham (rauw) vijg (vers) peper (zwart) | ||
Berei- ding |
Was de vijgen en snij ze in vieren. Vouw de plakjes ham dubbel en rangschik ze op 4 bordjes. Leg de partjes vijg ernaast. Maal er eventueel wat zwarte peper boven. TIP: U kunt de ham ook serveren met dunne parten meloen of plakjes kiwi. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 145 KiloJoules 35 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 9 gram 0 gram 2 gram |