culinaire zaken .nl |
Oesterzwammen (gegratineerd met kaas) | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:30 Bereiding : 00:28 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 100 75 4 |
gram gram gram eetlepel |
oesterzwam boter (kruiden-) kaas (oud) peterselie | ||
Voor- berei- ding |
Rasp de kaas. | |||
Berei- ding |
Oven voorverwarmen op 225 gr. In koekepan kruidenboter verhitten. Oesterzwammen in reepjes snijden en toevoegen. circa 2 minuten aanbakken. Fruit peterselie even mee. Verdeel over kleine souffleschaaltjes. Bestrooi met oude geraspte kaas. In oven circa 10 minuten laten gratineren. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1113 KiloJoules 265 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 4 gram 7 gram 1 gram |