culinaire zaken .nl |
Makreelmousse | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 | |
Indelingen | Vis / Zeevruchten | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 1.25 2 2 1.50 0.30 |
stuks deciliter theelepel eetlepel theelepel krop |
makreel (vers) creme fraiche sambal oelek ketjap (asin) sap (citroen-) sla | ||
Berei- ding |
Verwijder graten en vellen van de gerookte makreel. Maal de vis met het citroensap, de ketjap, sambal en creme fraiche met behulp van een keukenmachine fijn. Zet deze makreelmousse in de koelkast om op te stijven. Leg op elk bord enkele blaadjes sla en schep hier de makreelmousse bovenop. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1118 KiloJoules 266 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 24 gram 0 gram |