culinaire
zaken
.nl
Koninginnepasteitje
(Bouchee a la reine)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
3
120
100
4
deciliter
gram
gram
stuks
saus (basis-,wit)
kipfilet
champignon ingrediënt info
pasteibakje (groot)
Berei-
ding
Vul voorverwarmde pasteitjes (van de bakker of uit de supermarkt) met een hete ragout gemaakt van: 3 deciliter "Basissaus wit" (zie aldaar) waarin blokjes van kipfilets (rauw) en schijfjes van kleine champignons (vers) gaar gekookt zijn (hooguit 10 minuten). Controleer op smaak. N.B. overvloedig (="overvloeiend" hier) vullen; hoedje erop. Serveertip: Lunchhapje; warm voorgerecht.
Voedings-
waarde
Energie1603 KiloJoules
382 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
36 gram
17 gram
3 gram