culinaire zaken .nl |
Komkommer gevuld met zuurkool en paprika | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:25 | |
Indelingen | Makkelijk Slank | Snel Vegetarisch | Zonder Koken | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 100 1 1 |
deciliter gram stuks stuks |
yoghurt kool (zuur-) paprika (rood) komkommer | ||
Berei- ding |
Verdeel een lange rechte komkommer in "tonnetjes", hol deze uit en vul ze met een mengsel van uitgedrukte wijnzuurkool, blokjes rode paprika en yoghurt. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 215 KiloJoules 51 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 9 gram 2 gram 3 gram |