culinaire
zaken
.nl
Charlotte van gerookte zalm
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
6
3
2
1
1
1
0.50
gram
stuks
eetlepel
blaadje
eetlepel
theelepel
takje
stuks
zalm (gerookt)
maiskolf (mini,blik)
room
gelatine
yoghurt
saus (mierikswortel-)
dille (vers)
courgette (groen)ingrediënt info
Berei-
ding
Week de gelatine in koud water. Snij 1/4 van de zalm in reepjes, meng de rest in de keukenmachine. Los de geweekte gelatine op in wat warme room en meng er de gerookte zalmpuree door, mierikswortelsaus en yoghurt. Neem (per 2 p.) een kopje, leg een reepje zalm langs de rand, 1 takje dille op de bodem en vul het met de zalmpasta. Laat opstijven en draai het om op een bord. Garneer met plakjes courgette en de minimais.
Voedings-
waarde
Energie1678 KiloJoules
400 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
49 gram
1 gram