culinaire zaken .nl |
Bleekselderij met dadels | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Vegetarisch | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
100 6 5 |
gram stuks stengel |
kaas (roquefort) dadel (gedroogd) selderij (bleek-) | ||
Berei- ding |
Trek eventuele draden van de stengels bleekselderij en snij ze dan in dunne reepjes. Snij de gedroogde dadels in de lengte in reepjes. Verdeel de (koude) Roquefort in gelijke blokjes. Hussel reepjes bleekselderij, dadel en blokjes kaas dooreen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1417 KiloJoules 337 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 62 gram 14 gram 22 gram |