culinaire zaken .nl |
Bietjescocktail met rollade | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
250 100 1 1 1 0.25 - |
gram gram theelepel stuks stuks blik naar smaak |
biet (gekookt) rollade (gebraden) tabasco sinaasappel peer mandarijn (blik) zout | ||
Berei- ding |
Bietjes ontvellen en boven kom raspen. Mandarijntjes afgieten en toevoegen. Peer schillen, klokhuis verwijderen, in stukjes snijden en erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en paar druppels tabasco. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Rollade in reepjes snijden. Sinaasappel wassen en 4 plakjes snijden. In 4 schaaltjes bietjesmengsel scheppen. Rollade erover verdelen. Garneren met plakje sinaasappel. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 221 KiloJoules 53 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 13 gram 1 gram 2 gram |