culinaire zaken .nl |
Avocado gevuld met krab en rode port | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Feestelijk Makkelijk | Vis / Zeevruchten Zonder Koken | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 10 4 2 0.50 |
gram mililiter eetlepel stuks blik |
krab (blik) port (rood) saus (sla-) avocado mandarijn | ||
Voor- berei- ding |
Halver de avocado's en verwijder het vruchtvlees. | |||
Berei- ding |
Meng de krab met de uitgelekte mandarijntjes. Maak de saus op smaak met citroensap en port en schep alles voorzichtig door elkaar. Vul de gehalveerde avocado's met deze salade en geef ze met toast als voorgerecht. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 850 KiloJoules 202 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 8 gram 18 gram 6 gram |