| culinaire zaken .nl |
Spies voor de barbecue - varkensvleesspies | |||
| Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:15 Bereiding : 00:10 | |
| Indelingen | Barbecue | Vlees | ||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 30 125 8 8 |
gram gram teentje takje |
varkenshamlap spek (katen-) knoflook ![]() rozemarijn (vers) ![]() | ||
| Voor- berei- ding |
Snij het varkensvlees in blokjes. Pel de knoflooktenen NIET. | |||
| Berei- ding |
Wikkel elk blokje vlees in katenspek, rijg het vlees met ongepelde tenen knoflook en takjes rozemarijn aan spiesen. Rooster de spiesen gaar. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 845 KiloJoules 201 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 11 gram 0 gram |