| culinaire zaken .nl  | 
Spies voor de barbecue - varkensvleesspies | |||
| Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen  | 4 | Bereidings- tijden  | Voorbereiding : 00:15 Bereiding : 00:10  | |
| Indelingen | Barbecue | Vlees | ||
| Ingre- diënten  | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 30 125 8 8  | 
gram gram teentje takje  | 
varkenshamlap  spek (katen-) knoflook ![]() rozemarijn (vers) ![]()  | ||
| Voor- berei- ding  | 
Snij het varkensvlees in blokjes. Pel de knoflooktenen NIET. | |||
| Berei- ding  | 
Wikkel elk blokje vlees in katenspek, rijg het vlees met ongepelde tenen knoflook en takjes rozemarijn aan spiesen. Rooster de spiesen gaar. | |||
| Voedings- waarde  | 
Voedingswaarde per portie | Energie | 845 KiloJoules 201 KiloCaloriën  | Koolhydr Eiwit vezels  | 2 gram  11 gram 0 gram  |