culinaire zaken .nl |
Babi Pee (Gekruid varkensvlees met gember) | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | Makkelijk | Vlees | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 4 1.50 1 1 - - - |
gram theelepel theelepel stuks teentje naar smaak naar smaak naar smaak |
varkensvlees sap (citroen-) djahe ui knoflook zout peper nootmuskaat | ||
Berei- ding |
Knoflook fijnhakken. Ui fijnsnijden. Snij het vlees in reepjes. Meng het vlees met alle ingredienten. Laat het circa 1 uur intrekken. Bak alles in wat olie gaar en dien op in een platte schaal. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1276 KiloJoules 304 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 22 gram 1 gram |