culinaire
zaken
.nl
Babi Pangang II
(Geroosterd varkensvlees)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
2
2
1
-
-
-
gram
stuks
theelepel
teentje
naar smaak
naar smaak
naar smaak
spek (lap)
ui ingrediënt info
djahe
knoflook ingrediënt info
nootmuskaatingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Uien worden fijngesneden. Knoflook wordt fijngehakt.

Wrijf de plakken vlees in met djahe, knoflook, peper, zout en nootmuskaat. Bak ze met de uien in wat olie gaar en goed bruin. Heeft men een grill of oven, dan in een vuurvaste schaal gaar laten worden.
Voedings-
waarde
Energie80 KiloJoules
19 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
1 gram
1 gram