culinaire zaken .nl |
Babi Pangang II (Geroosterd varkensvlees) | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:35 | |
Indelingen | Vlees | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 2 2 1 - - - |
gram stuks theelepel teentje naar smaak naar smaak naar smaak |
spek (lap) ui djahe knoflook nootmuskaat zout peper | ||
Berei- ding |
Uien worden fijngesneden. Knoflook wordt fijngehakt. Wrijf de plakken vlees in met djahe, knoflook, peper, zout en nootmuskaat. Bak ze met de uien in wat olie gaar en goed bruin. Heeft men een grill of oven, dan in een vuurvaste schaal gaar laten worden. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 80 KiloJoules 19 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 1 gram 1 gram |