culinaire zaken .nl |
Rosbief met kruidensaus | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
Indelingen | Feestelijk Goedkoop | Slank Snel | Vlees | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 2 1 0.50 |
gram takje bekertje zakje |
runderrosbief (gebraden) peterselie yoghurt (Bulgaars) kruiden (slakkenboter-) | ||
Berei- ding |
Alle ingredienten klaarzetten. In kommetje yoghurt en slakkenkruiden door elkaar roeren. Op schaal rosbief in plakken dakpansgewijze rangschikken. Kruidenyoghurt erover schenken. Peterselie erboven fijnknippen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |