culinaire zaken .nl |
Podomoro (Kip gestoofd in kruiden) | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:35 | |
Indelingen | Kip/kalkoen | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 150 2 2 2 1 1 1 1 1 - |
gram gram teentje eetlepel stuks theelepel theelepel stuks theelepel zakje naar smaak |
kip tauge knoflook ui salam (blad) ketoembar kentjoer (poeder) peper (Spaans,groen) kurkuma (poeder) santen zout | ||
Berei- ding |
De opgegeven kruiden worden fijngestampt, in de santen gaar gekookt met bijvoeging van de kip, lomboks, salam en de tauge of kool. Kook dit goed gaar en niet te droog. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1542 KiloJoules 367 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 6 gram 40 gram 2 gram |