culinaire zaken .nl |
Lamskoteletjes Edward VII | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Makkelijk | Snel | Vlees | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
800 250 45 1 1 1 - - |
gram gram gram eetlepel stuks eetlepel naar smaak naar smaak |
lamskotelet ham boter (room-) olie (olijf-) ei (kip) meel (paneer-) zout peper (wit) | ||
Berei- ding |
Bestrooi de koteletten met zout en peper. Snij de plakken ham elk in vieren en leg op iedere kotelet een stukje ham. Bestrijk de koteletten (met de ham) aan alle kanten met het met 1 eetlepel water losgeklopte ei en wentel ze door het paneermeel. Verhit de boter en de olie in een koekepan en leg de koteletten met de met ham bedekte kant naar boven in het hete vet. Bak ze in 4 a 5 minuten per kant goudbruin en gaar. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1621 KiloJoules 386 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 40 gram 0 gram |