culinaire
zaken
.nl
Lamskoteletjes Edward VII
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
800
250
45
1
1
1
-
-
gram
gram
gram
eetlepel
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
lamskotelet
ham
boter (room-)
olie (olijf-) ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
meel (paneer-)
zout
peper (wit) ingrediënt info
Berei-
ding
Bestrooi de koteletten met zout en peper. Snij de plakken ham elk in vieren en leg op iedere kotelet een stukje ham. Bestrijk de koteletten (met de ham) aan alle kanten met het met 1 eetlepel water losgeklopte ei en wentel ze door het paneermeel. Verhit de boter en de olie in een koekepan en leg de koteletten met de met ham bedekte kant naar boven in het hete vet. Bak ze in 4 a 5 minuten per kant goudbruin en gaar.
Voedings-
waarde
Energie1621 KiloJoules
386 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
2 gram
40 gram
0 gram