culinaire zaken .nl |
Lamskoteletjes 1 | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Makkelijk | Snel | Vlees | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1.20 100 80 2 0.50 - - |
kilogram gram gram teentje bosje naar smaak naar smaak |
lamskotelet boter (room-) boter (room-) knoflook peterselie (bosje) zout peper (wit) | ||
Berei- ding |
Smeer de lamskotelletjes in met fijngeperste knoflook en wat zout en peper. Bak ze in ruime margarine in 1 minuut aan beide kanten op een hoog vuur. Temper het vuur en laat de koteletten in 4 minuten gaar worden. Maak de koteletten af met kruidenboter (roomboter, fijn gehakte peterselie en knoflook) en garneer met peterselie. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2990 KiloJoules 712 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 57 gram 0 gram |