culinaire
zaken
.nl
Gesmoord lamsvlees
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
100
7.50
2
1
1
-
-
kilogram
gram
centiliter
teentje
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
lamslap
boter (room-)
wijn (wit)
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
laurier (blad)
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Het vlees in middelgrote stukken snijden en in de boter bruin bakken. De gesnipperde ui toevoegen en goudgeel fruiten. Beetje bij beetje de wijn erbij gieten, dan water of bouillon toevoegen, totdat de bodem van de pan bedekt is. Met zout, peper, knoflook en laurierblad kruiden op middelmatige hitte stoven, totdat het vlees gaar is. Met groente en rijst serveren.
Voedings-
waarde
Energie4143 KiloJoules
986 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
2 gram
39 gram
1 gram