culinaire
zaken
.nl
Ajam Oppor
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2
2
20
4
3
3
2
1
1
1
-
-
deciliter
deciliter
gram
stuks
teentje
theelepel
stuks
stuks
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
melk (kokos-) ingrediënt info
bouillon (kippen-)
laos (vers)
salam (blad)
knoflook ingrediënt info
trassi
peper (Spaans,groen) ingrediënt info
kip
ui ingrediënt info
sereh
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snij de ui, de lombok, de knoflook in strips. Hak de laos en de sereh in stukken. Kook de bouillon op met de kokosmelk en voeg alle kruiden de ui, de lombok en de knoflook hieraan toe. Kook dit even door laat het ietwat inkoken en voeg tenslotte de in stukken gesneden kip hieraan toe. Laat dit langzaam gaar stoven. Breng op smaak met peper en zout.
Voedings-
waarde
Energie2385 KiloJoules
568 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
6 gram
77 gram
2 gram