culinaire
zaken
.nl
Makreelfilet (gebakken) in saus
(Ikan Piendang Toemis II)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
8
4
4
2
2
1
1
1
0.50
-
gram
theelepel
eetlepel
teentje
eetlepel
stuks
stuks
schijf
eetlepel
theelepel
naar smaak
makreel (filet)
sambal oelek
asem (water) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
trassiwater
ui ingrediënt info
sereh (vers)
laos (vers)
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
kurkuma (poeder)
zout
Berei-
ding
De uien en knoflook worden fijngesneden en met de kruiden in de olie bruin gebakken. Dan het trassiwater en de moten filet toevoegen. Alles even laten meebakken, dan het geheel met een paar kopjes water afblussen. Zodra de vis gaar is, voegt men wat asemwater toe. De saus is klaar als ze goed ingedikt is.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:25.