culinaire zaken .nl |
Amerikaanse sandwich | |||
Soort gerecht | Tussengerecht | Herkomst | Amerika | |
Aantal personen | 1 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2 2 2 0.25 0.10 0.01 |
sneetje plakje plakje eetlepel krop stuks |
brood (casino) bacon kipfilet (fumee) mayonaise sla tomaat | ||
Berei- ding |
Rooster het brood lichtbruin. Bak de plakjes bacon in een droog koekepannetje met anti-aanbaklaag knapperig. Was het slablaadje en dep het droog, snij de tomaat in 4 plakjes. Besmeer het brood dun met boter, leg op de eerste snee brood de rollade, bestrijk het vlees met de mayonaise, leg hierop het slablad, verdeel hierover de plakjes tomaat, leg de bacon op de tomaat, dek het geheel af met de tweede snee brood. Snij het brood kruiselings door zodat er 4 driehoeken zijn. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2038 KiloJoules 485 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 37 gram 66 gram 1 gram |