culinaire
zaken
.nl
Vissoep uit Thailand
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
250
100
1
1
0.50
0.25
0.25
-
-
liter
gram
gram
stuks
eetlepel
theelepel
theelepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
bouillon (vis-)
kabeljauw (filet)
champignon ingrediënt info
eiwit
selderij (blad-)ingrediënt info
ve-tsin
knoflook (poeder) ingrediënt info
koriander (poeder)
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Pureer de kabeljauwfilet in een blender of keukenmachine of prak de vis met een vork fijn. Vermeng de vispuree met het eiwit, wat zout en peper en de ve-tsin. Vorm van het vismengsel kleine balletjes. Breng de visbouillon aan de kook en voeg er de balletjes, de koriander en de knoflook aan toe. Laat de soep op laag vuur 12 minuten zachtjes doorkoken. Voeg de plakjes champignons aan de soep toe en laat ze 6 minuten meekoken. Maak de soep op smaak met zout en peper en bestrooi hem vlak voor het serveren met de fijngehakte selderie.
Voedings-
waarde
Energie312 KiloJoules
74 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
1 gram
13 gram
1 gram